duminică, mai 19

MILITĂM PENTRU DISPECERAT OPȚIONAL

INFORMARE CU PRIVIRE LA IMPOZITAREA BACŞIŞULUI

Ca organizație non-guvernamentală, dorim să mulțumim pentru susținere tuturor membrilor și simpatizanților care, sub o formă sau alta au sprijinit demersurile pe care ADTI le-a înaintat autorităților cu privire la modificarea Codului Fiscal și supraimpozitarea veniturilor taximetriștilor.

Noi, ca organizație profesională, avem obligația legală ca atunci când problemele  membrilor, ale simpatizanților noștri dar și ale taximetriștilor în general trebuiesc arătate și explicate autorităților, să ducem prin aceste demersuri, sub o formă sau alta în fața autorităților doleanțele și cererile membrilor și simpatizanților noștri.

Eliminarea din legislație a impozitării bacșișului nu este decât un pas în schimbările majore în care taximetria urmează să intre în următoarea perioadă de timp. Avem, la nivel instituțional, un dialog corect și binevenit cu autoritățile locale și cu instituțiile guvernamentale prin care sperăm să aducem taximetria și taximetristul în prim – planul acestei activități, ca un element principal pentru buna desfășurare a acestor servicii din care fiecare dintre noi – taximetriștii, să ne putem câștiga onest și cinstit existența și dreptul la o viață mai bună.

Noile schimbări din taximetrie, modificarea legislației la nivel local, eliminarea din această activitate a intereselor financiare și a celor care parazitează această activitate sunt câteva dintre intențiile pe care ADTI, alături de alte câteva organizații profesionale dorește să le implementeze cu ajutorul instituțiilor desemnate să aplice legislația în litera și spiritul pentru care a fost elaborată.

Dorim să aducem și pe această cale la cunostința opiniei publice, colegilor și simpatizanților, că asociația noastră va continua să aducă în fața autorităților problemele existente în această meserie, încercând – prin dialog instituțional, prin argumente și idei, să îmbunătățească această activitate în întregul ei.

Mulțumim încă odată pentru deschiderea și dialogul instituțional corect pe care autoritățile au dovedit că îl poate avea cu asociația noastră și asigurăm în continuare că ADTI, ca organizație profesională, va sprijini orice demers sau intenție care aduce plusvaloare acestei activități.

Consiliul Director al Asociației pentru Drepturile Taximetriștilor Independenți

o_cb33252692797eec_001

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button