vineri, septembrie 22

MILITĂM PENTRU DISPECERAT OPȚIONAL

Prezentare

  • Asociaţia pentru Drepturile Taximetriștilor Independenți este organizație profesională a transportatorilor PFA, constituită în 22 iunie 2004, având ca scop reprezentarea, apărarea intereselor economice tehnice și juridice ale membrilor săi.
  • ADTI are în rândurile sale oameni de pretutindeni neangajaţi politic. 
  • ADTI, reprezintă vocea transportatorilor și taximetriștilor independenți.

Cei mai mulţi dintre membri ADTI, sunt operatori de transport PFA. Tineri, maturi sau vârstnici, bărbaţi sau femei, aşa cum le-a dictat conştiinţa, au optat să facă parte din această organizaţie. Nimeni nu le-a impus să intre în Asociaţia pentru Drepturile Taximetriștilor Independenti. Opţiunea le-a aparţinut în totalitate, după cum şi renunţarea la statutul de membru nu este condiţionată în vreun fel.

Ce-i atrage şi, mai ales, ce-i ţine într-o astfel de organizaţie? Cu siguranţă, nu un interes material, pentru că Asociaţia pentru Drepturile Taximetristilor Independenți nu satisface o asemenea dorinţă. Poate că este greu de crezut, dar cei mai mulţi membrii ai A.D.T.I.  şi este vorba, în primul rând, de cei care au contribuit în mod substanţial la consolidarea şi extinderea organizaţiei, au o mare capacitate de comunicare şi relaţionare, dublată de puternice sentimente de omenie, întrajutorare, toleranţă şi bună-cuviinţă. Eforturile de constituire şi de dezvoltare a Asociaţiei pentru Drepturile Taximetriștilor Independenți au fost încununate de succes şi datorită faptului că, în sufletul oamenilor care practică meseria de taximetrist, respectă legea şi societatea. La aceşti oameni se va găsi întotdeauna, din belşug, spirit de echitate şi dreptate, susţinere morală, respect şi apreciere faţă de valorile umane şi ale statului de drept. Implicarea Asociaţiei pentru Drepturile Taximetriștilor Independenți în acţiuni de umanitare demonstrează sensibilitatea şi generozitatea membrilor ei. Răspunzând întotdeauna la solicitările celor din jur, membri A.D.T.I. oferă societăţii un model de comportament demn de urmat. De aceea, cine nu manifestă solicitudine şi iubire faţă de oameni nu-şi va găsi niciodată locul în această organizaţie, se va simţi stingher şi va pleca de bunăvoie, pentru că în Asociaţia pentru Drepturile Taximetriștilor Independenți rămân numai acele caractere pentru care dragostea, cinstea, onoarea şi condescendenţa faţă de semeni reprezintă valori la care nu vor renunţa, indiferent de contextul pe care realitatea îl oferă fiecăruia. 

A.D.T.I. este o stare de spirit, deschisă tuturor taximetriștilor, dincolo de barierele discriminării de orice fel, indiferent de rang, rasă, culoare, sex, religie sau limbă.

Asociaţia pentru Drepturile Taximetriştilor Independenţi (ADTI) este o organizație profesională neguvernamentală, independentă, apolitică, constituită cf. O.G. 26/2000, fondată în anul 2004 pe principii democratice, care promovează și apără interesele transportatorilor autorizati  în regim de taxi PFA şi taximetriştilor, pe plan local şi naţional. Are la bază libera asociere şi este formată exclusiv din operatori de transport PFA  şi taximetrişti.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button