marți, decembrie 5

MILITĂM PENTRU DISPECERAT OPȚIONAL

INFORMARE: ADTI A INIŢIAT UN DIALOG CU AUTORITĂŢILE PENTRU GĂSIREA UNOR SOLUŢII DE IESIRE A TAXIMETRISTILOR INDEPENDENTI DIN FALIMENT

La solicitarea unora dintre membri Asociatiei, ADTI a initiat demersurile necesare pentru iniţierea unui dialog la nivelul autorităţilor responsabile cu buna desfăşurare a activităţii de taxi pe raza municipiului Bucureşti.

Pe principiul – neimplicarea dumneavoastră a fost în paguba noastra, ADTI reclamă pasivitatea şi dezinteresul  autorităţilor publice în buna desfăsurarea a serviciului de transport în regim de taxi, fapt care a dus la falimentul a peste 1000 de de transportatori pfa care au fost pusi în imposibilitatea de a îşi onora obligaţiile către ANAF. Evaziunea fiscală, concurenţa neloială, cartelul descoperit şi sancţionat de către Consiliul Concurentei, slaba pregătire profesională etc.  

Vă prezentam în cele ce urmează, invitaţia Ministrului Muncii şi Solidarităţii Sociale, urmînd ca în cel mai scurt timp, după analiza şi întalnire, să vă punem la dispoziţie şi rezultatele acestei întalniri.                                                                                 

                                                                                       

Ministru Dialog Social

                                                                                              

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button