vineri, septembrie 22

MILITĂM PENTRU DISPECERAT OPȚIONAL

Problemele taximetriștilor legate de polițele RCA vor fi discutate cu Autoritatea de Supraveghere Financiară. ,,Experienţa şi problemele întâmpinate de către taximetriști în procedurile privind despăgubirile şi modalitatea incorectă de stabilire a sumelor polițelor RCA, ne determină să tratăm aceste teme cu maximă seriozitate şi responsabilitate. Astfel încât ADTI, la solicitarea membrilor, a hotarât să propună asiguratorilor ca polițele RCA privind autoturismele folosite în transportul public în regim de taxi de către PFA să nu fie taxate diferenţiat.

Experienţa şi problemele întâmpinate de către taximetristi în procedurile privind despăgubirile şi modalitatea incorectă de stabilire a sumelor politelor RCA ne determină să tratăm aceste teme cu maximă seriozitate şi responsabilitate. Astfel încat ADTI a hotarît să propună asiguratorilor ca politele RCA privind autoturismele folosite în transportul în regim de taxi de către PFA să nu fie taxate diferenţiat.

Considerăm că atîta timp cat în talonul şi cartea de identitate a vehiculului este o persoană fizică, şi RCA trebuie plătit în consecintă, fără opţiunea “taxi”.

Avînd în vedere dimensiunea si valoarea pe care o generează serviciile de transport în regim de taxi pe piaţa asigurărilor, ADTI participă la aceste discutii cu încredere si convingerea că vom găsi modalităti optime de întelegere ale mecanismelor care vor fi aplicate în viitor odată cu schimbarea legislatiei, si vom sustine ca noul cadru legislativ să fie unul corect, bazat pe un parteneriat transparent şi reciproc avantajos între transportatori şi asiguratori.

Daca aveti propuneri legate de viitorul cadru legislativ care urmeaza să fie implementat la nivel naţional cu privire la poliţele RCA, trimiteţi e-mail la adresa adti2004@yahoo.com, si noi le vom duce pentru a fi discutate în cadrul întalnirilor cu ASF şi reprezentantii asiguratorilor.

ADTI ok

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button