duminică, mai 19

MILITĂM PENTRU DISPECERAT OPȚIONAL

Taximetria din Bucuresti, in vizorul Consiliului Concurentei

Taximetria din Bucuresti, in vizorul Consiliului Concurentei

 

Consiliul Concurentei considera ca modificarea Legii taximetriei prin stabilirea unor tarife unice pentru operatori si interzicerea efectuarii curselor in afara localitatii in care este emisa licenta de transport ar incalca principiile liberei concurente.

Consumatorii sunt cei mai pagubiti din ridicarea de bariere in calea intrarii pe piata a mai multor taximetristi, atat prin limitarea numarului de licente cat si prin interzicerea celor care au licente in alte localitati.

Nici in prezent nu exista destule taximetre care sa acopere nevoile clientilor in timp util si nu traficul e adevarata problema. Ca dovada ca nu traficul e o problema e destul sa ne gandim la anumite intervale orare din noapte, taxi-uri disponibile se gasesc abia dupa mai multe comenzi si perioade lungi de asteptare. Or, la respectivele ore nu exista probleme de trafic.

Cu toate acestea, saptamana trecuta, Comisia pentru industrii si servicii din Camera Deputatilor a aprobat o serie de amendamente la Legea 38/2003 privind transportul in

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button