duminică, mai 19

MILITĂM PENTRU DISPECERAT OPȚIONAL

INFORMARE: PMB MODIFICĂ REGULAMENTUL TAXI

Pe site-ul www.pmb.ro, se află în dezbatere publică proiectul de hotărîre privind aprobarea Regulamentului-Cadru a Caietului de sarcini și a Contractului de atribuire în gestiune delegată pentru organizarea și executarea serviciului public de transport local în regim de taxi precum și abrogarea HCGMB nr. 178/2008. Orice persoană interesată, poate veni cu propuneri/amendamente la acest proiect legislativ. Pînă la data de 03 ianuarie 2018, se pot trimite în scris, propuneri, sugestii, opinii.

Întrucît PMB  propune o reglementare excesivă a activităţii de transport local în regim de taxi,  împuternicind cu atribuţii de control şi sancţiuni, agenti economici pe care legiuitorul nu i-a menţionat la art.. 37 din legea 38/2003, ADTI prin reprezentantii sai, va depune amendamente la proiectul de Regulament şi va participa la discuţii, astfel încît propunerile de modificare a Regulamentului Cadru să respecte drepturile precum şi obligaţiile transportatorilor autorizaţi în regim de taxi .

 

http://www.pmb.ro/institutii/cgmb/dezb_publica/proiecte/pr_dezb_publica.php

Proiect de hotarare privind aprobarea Regulamentului-cadru, a Caietului de sarcini si a contractului de atribuire in gestiune delegata pentru organizarea si executarea serviciului public de transport local in regim de taxi si abrogarea HCGMB nr. 178/2008

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button