duminică, mai 19

MILITĂM PENTRU DISPECERAT OPȚIONAL

„În momentul de faţă sunt suspendate 1.500 de licenţe, în special din cauza comportamentului şoferilor, alte licenţe au fost suspendate din cauza datoriilor pe care le au firmele de taxi, aproximativ 15 miliarde de lei vechi”.

În momentul de faţă nu se mai eliberează autorizaţii de taximetrie, până în momentul în care nu se va diminua numărul de autorizaţii emise în trecut, aşa cum prevede legea. De asemenea, directorul Direcţiei de Transporturi din cadrul Primăriei Generale a spus că în viitor vor exista reguli mai stricte pentru taximetrişti. „Aşa cum am spus şi în lege, am înăsprit conduita taximetriştilor, în sensul că ne referim la gradul de curăţenie din maşină, la ţinuta şi comportamentul şoferului. Totodată, un cod asemănător trebuie elaborat şi pentru dispeceratele care nu îşi fac datoria”, a precizat Ion Dedu.
În ceea ce priveşte aglomeraţia creată de taximetrişti în Centrul Vechi al Capitalei, Ion Dedu a explicat că va lua cât de curând măsuri şi va restricţiona numărul celor care îşi aşteaptă clienţii în zonă. „ Am făcut un studiu de trafic şi vom implementa benzi speciale pentru transportul public şi benzi pentru taximetrişti”, a adăugat Dedu.sursa: adev.ro

Ion Dedu, şeful direcţiei de Transport din Primăria Capitalei „Taxiurile ar trebui monitorizare prin GPS“

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button