vineri, septembrie 22

MILITĂM PENTRU DISPECERAT OPȚIONAL

Primăria Municipiului București demarează procesul de atribuire a 1850 autorizații de taxi.

Primăria Municipiului București demarează procesul de atribuire a 1850 autorizații de taxi. Dintre acestea, 100 sunt rezervate pentru autovehicule care pot transporta persoane cu dizabilități motorii. Termenul limită pentru depunerea cererilor este 17 mai 2022.
Primarul General, Nicușor Dan: ”Sunt peste 10 ani de când Primăria nu a mai emis autorizații taxi. Îmi doresc ca un număr cât mai mare dintre taximetriștii care practică meseria asta de ani de zile să își obțină propria autorizație taxi și să nu mai fie nevoiți să plătească, în diverse forme de colaborare. Procedura (care vine din prevederile legale) este complexă, iar termenul este strâns. Recomand tuturor celor interesați să înceapă cât mai curând demersurile.”
Informații suplimentare despre actele necesare și procedura de atribuire se pot obține accesând linkul https://doc.pmb.ro/…/autori…/doc/anunt_TAXI_20220315.pdf sau la numărul de telefon la 021.3055500, interior 7222. De asemenea, la registratura Primăriei Generale va fi, în fiecare zi lucrătoare, o persoană care va prelua dosarele de înscriere și va oferi informații tuturor celor interesați de noile autorizații de taxi.
Principalii paşi pentru obţinerea autorizației de taxi:
►Înregistrare ca PFA la Registrul Comerțului, cod CAEN 4932
►Atestare profesională ca taximetrist emisă de ARR
► Aviz medical şi psihologic
► Cazier judiciar al taximetristului
►Cazier fiscal al PFA-ului
► Emiterea autorizaţiei de transport de către Primăria Capitalei
►Dovadă pentru deținerea autoturismului sau declarație pe propria răspundere că va fi cumpărat în maxim 6 luni (cu o garanţie de 5%)
► Cerere de participare în procedura de atribuire a autorizaţiilor de taxi.
Pentru mai multe detalii acesati link.
https://doc.pmb.ro/adrese_utile/transport_urban/autorizatii_taxi/doc/anunt_TAXI_20220315.pdf?fbclid=IwAR0hBIH3JfTUn3HqijwL0XX_MtAsQYT3faR9fapTgoWveDPdhxg9lf9P200

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button