vineri, septembrie 22

MILITĂM PENTRU DISPECERAT OPȚIONAL

Comunicat de presă. Asociaţia pentru Drepturile Taximetriştilor Independenţi-ADTI solicită Guvernului României o întrevedere pentru a discuta adoptarea unor măsuri urgente de plafonare a preţurilor la carburant.Datorită majorării prețurilor la carburant, energie electrică, tarife RCA și a coșului zilnic, transportatorii independenți se confruntă cu mari probleme și abia mai fac față cheltuielilor. În aceste condiții, activitatea de transport nu mai poate fi sustenabilă. Astfel, având în vedere că transportatorii își obțin veniturile exclusiv din surse private, ajustarea tarifelor de distanță în astfel de condiții nu reprezintă o soluție de luat în calcul în momentul de față.

Comunicat de presă

Având în vedere ultimele evoluții de creștere a prețului la carburant, unde benzina și motorina a depășit pragul de 7 lei/litru, transportatorii în regim de taxi se pregătesc pentru acțiuni de protest.În acest sens, Asociația pentru Drepturile Taximetriștilor Independenți-ADTI, solicită Guvernului României o întrevedere cu privire la adoptarea unor măsuri urgente de reducere a accizei ori a tva sau de plafonare a prețurilor la carburant.
Transportul public local de persoane în regim de taxi ca serviciu comunitar de utilitate publică, este o componentă importantă în viața de zi cu zi a orașului. Nevoia de mobilitate și transport a persoanelor, pe care șoferii de taxi o deservesc, este extrem de importantă, mai ales în aceste vremuri.
Datorită majorării prețurilor la carburant, energie electrică, tarife RCA și a coșului zilnic, transportatorii independenți se confruntă cu mari probleme și abia mai fac față cheltuielilor. În aceste condiții, activitatea de transport nu mai poate fi sustenabilă.
Astfel, având în vedere că transportatorii își obțin veniturile exclusiv din surse private, ajustarea tarifelor de distanță în astfel de condiții nu reprezintă o soluție de luat în calcul în momentul de față.

Această cerință vine în acord cu scopul și misiunea declarată a asociației noastre recunoscută pe căi legale.

Biroul de Presă.
https://www.stiripesurse.ro/taximetristii-cer-guvernului-plafonarea-pretului-la-carburanti_2250205.html
Comunicat de presă
sursa foto:agerpress

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button